Onderbouw: 4½ jaar t/m groep 3

2e, 4e en 5e zondag: tot 10.30 uur in de grote zaal, daarna in zaal 5
1e en 3e zondag: 10.00 – 12.00 uur kinderdienst in zaal 5

Op de 1e en 3e zondag van de maand hebben de kinderen meteen om 10.00 uur hun eigen kinderdienst in zaal 5. Op de 2e en 4e zondag starten we als gezin in de grote zaal. Vervolgens krijgen de kinderen om 10.30 uur limonade en een snoepje en gaan ze verder op hun eigen niveau.

Kinderdienst

Veel kinderen hebben elkaar een hele week niet gezien, daarom beginnen we altijd met vrolijke muziek en veel beweging om het ijs te breken. Daarna volgt er een kringgesprek waar we met de kinderen terugkijken op hun week. Hierdoor leren we hen ook beter kennen.

Regelmatig nemen we tijd voor aanbidding en kunnen de kinderen God groot maken op de manier die bij hen past. We vinden het belangrijk om ze hierin te stimuleren. Daarnaast krijgen kinderen volop ruimte om hun talenten in te zetten. Misschien is er wel iemand die graag zingt of een kind dat het fijn vindt om te dansen. Tijdens de kinderdienst vertellen we ook een verhaal uit de Bijbel. Dat doen we interactief en vaak maken we het visueel om duidelijk te maken waar het om gaat. Meestal is er ook een creatieve activiteit bij.