Wij geloven in de kracht van gebed. We geloven dat alleen een biddende gemeente tot vervulling kan komen in Gods plan. Op diverse plekken en rondom verschillende thema’s zijn er gebedsgroepen. Je bent van harte welkom om mee te bidden.

 

Gebedsgroepen

Hieronder vind je een overzicht van alle groepen en gebedsbijeenkomsten:

Gebed voor de dienst
Wanneer Zondagmorgen
Tijd 9.00 – 9.45 uur
Plaats LEG, gebedsruimte

 

Gemeente, Nederland, zieken & gezinnen, evangelisatie & zending, kinderwerk, lofprijzing
Wanneer Dinsdagavond in de oneven weken
  De groep lofprijzing en kinderwerk is 1x per maand
Tijd 20.00 – 21.30 uur
Plaats LEG, gebedsruimte

 

We beginnen de avond met een tijd van lofprijzing en aanbidding, daarna ga je in groepen uiteen waar voor een vast thema wordt gebeden. Er is een groep die bidt voor de gemeente, één voor Nederland, voor zieken & gezinnen, evangelisatie & zending, kinderwerk en lofprijzing. Wanneer je naar deze avonden komt, is het een aanrader om eerst de gebedstraining te volgen.

Jeugd
Wanneer Iedere maandag
Tijd 19.00 – 20.00 uur
Plaats LEG, koffiebar

 

Baan7
Wanneer Iedere dinsdagavond vóór Baan7
Tijd 20.00 – 21.00 uur
Plaats LEG

Mannenbidstond
Wanneer Iedere vrijdag
Tijd 6.00 – 7.00 uur
Plaats LEG

 

E-mail gebed

In onze gemeente kennen we het e-mailgebed. Wanneer er een nood in je leven is, kunnen we via de mail in korte tijd een groot aantal mensen op de hoogte brengen, zodat er direct voor jou gebeden kan worden. Je kunt een gebedsverzoek sturen naar gebed@leg.nl

 

Bidden en vasten

In september en januari houden we als gemeente een dag van bidden en vasten. We willen ons verootmoedigen en bidden voor doorbraken in ons land, de gemeente en/of ons persoonlijk leven.

 

Gebedstraining

Regelmatig wordt er een gebedstraining georganiseerd. Het is een praktische training waarbij je leert om samen met anderen eenparig te bidden, geleid door de Heilige Geest. Je zult ontdekken dat bidden leuk en inspirerend is! Meer info over de gebedstraining vind je op deze website