Wij geloven in de kracht van gebed. We geloven dat alleen een biddende gemeente tot vervulling kan komen in Gods plan. Op diverse plekken en rondom verschillende thema’s zijn er gebedsgroepen. Je bent van harte welkom om mee te bidden.

 

Gebedsgroepen

Hieronder vind je een overzicht van alle groepen en gebedsbijeenkomsten:

Gebed voor de dienst
Wanneer Zondagmorgen
Tijd Inloop vanaf 9.00 uur. Gebed van 9.30-9.45 uur
Plaats LEG, gebedsruimte

 

Gemeente, Nederland, evangelisatie & zending, kinderwerk, lofprijzing
Wanneer Dinsdagavond in de oneven weken
  De groep lofprijzing en kinderwerk is 1x per maand
Tijd 20.00 – 21.30 uur
Plaats LEG, gebedsruimte

 

We beginnen de avond met een tijd van lofprijzing en aanbidding, daarna ga je in groepen uiteen waar voor een vast thema wordt gebeden. Er is een groep die bidt voor de gemeente, één voor Nederland, evangelisatie & zending, kinderwerk en lofprijzing.

Jeugd
Wanneer Iedere maandag
Tijd 19.00 – 20.00 uur
Plaats LEG, koffiebar

 

Baan7
Wanneer Iedere dinsdagavond vóór Baan7
Tijd 20.00 – 21.00 uur
Plaats LEG

Mannenbidstond
Wanneer Iedere vrijdag
Tijd 6.00 – 7.00 uur
Plaats LEG

 

Gebed na de dienst

Na de dienst op zondagochtend zijn er gebedsteams die graag voor je bidden wanneer er een nood is in je leven. De gebedsteams staan vooraan bij het podium in de grote zaal. Je kunt na afloop van de dienst vrijblijvend naar hen toelopen.

 

E-mail gebed

In onze gemeente kennen we het e-mailgebed. Wanneer er een nood in je leven is, kunnen we via de mail in korte tijd een groot aantal mensen op de hoogte brengen, zodat er direct voor jou gebeden kan worden. Je kunt een gebedsverzoek sturen naar gebed@leg.nl

 

Gebed en vasten

In september en januari houden we als gemeente vaak een tijd van bidden en vasten met samenkomsten in de avond. Het zijn dagen waarop we ons willen verootmoedigen en bidden voor doorbraken in ons land, de gemeente en/of ons persoonlijk leven.

 

Gebedstraining

Regelmatig worden er cursussen gegeven rondom gebed:

– Cursus ‘Bidden, gewoon doen’:
Een laagdrempelige gebedstraining voor mensen die nog niet zo lang onderweg zijn met de Heer of zijn vastgelopen in hun gebedsleven. Start bij voldoende deelnemers.
– Prayer Course:
Start bij voldoende deelnemers.

 

Gebedsontbijt

Twee keer per jaar wordt er een gebedsontbijt georganiseerd op zaterdagmorgen van 8.30 tot 11.00 uur. Het is een tijd van ontmoeting, bemoediging en gebed.

 

24/7 Gebed

Regelmatig hebben we in de gemeente een tijd van 24/7 gebed. De gebedsruimte is dan 24/7 open voor gebed om daar alleen of samen met anderen te bidden. Wel moet je de gebedsruimte vooraf even reserveren via onderstaande button. De eerstvolgende 24/7 gebedsweken zijn van 24 november t/m 24 december 2019.

Buiten de 24/7 gebedsweken om is het ook mogelijk om tijd in de gebedsruimte reserveren. Dit kan van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 15.00 uur. 

Reserveer één of meerdere uren in de gebedsruimte via onderstaande button: