Wij geloven in de kracht van gebed. We geloven dat alleen een biddende gemeente tot vervulling kan komen in Gods plan. Op diverse plekken en rondom verschillende thema’s zijn er gebedsgroepen. Ook zijn er met regelmaat 24/7 gebedsweken. Je bent van harte welkom om mee te bidden.

 

Bidden in de gebedsruimte

Van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 15.00 uur kun je de gebedsruimte reserveren om daar alleen of samen met anderen te bidden. 

Je kunt de gebedsruimte reserveren door op onderstaande button te klikken.

– Het is voldoende om alleen je voornaam in te vullen op het tijdstip dat jij wilt reserveren.
– Wil je de gebedsruimte voor jou alleen reserveren, vink dan het vakje “Book for exclusive use” aan.
– De uren die niet exclusief zijn geboekt (zonder rood poppetje) kunnen door meerdere mensen worden geboekt. (houd wel man/man, vrouw/vrouw aan)
– Klik op het pijltje bovenaan (bij navigation) om door te klikken naar volgende data. 

 

 

 

Gebedsbijeenkomsten

Op verschillende momenten in de week komen we bij elkaar voor gebed. Je bent welkom om mee te bidden!

Gebed voor de dienst
Wanneer Zondagmorgen
Tijd Inloop vanaf 9.00 uur. Gebed van 9.30-9.45 uur
Plaats LEG, gebedsruimte

 

Gemeente, Nederland, evangelisatie & zending, kinderwerk, lofprijzing
Wanneer Dinsdagavond in de oneven weken
  De groep lofprijzing en kinderwerk is 1x per maand
Tijd 20.00 – 21.30 uur
Plaats LEG, gebedsruimte

We beginnen de avond met een tijd van lofprijzing en aanbidding, daarna ga je in groepen uiteen waar voor een vast thema wordt gebeden. Er is een groep die bidt voor de gemeente, één voor Nederland, evangelisatie & zending. Daarnaast wordt er op de volgende dinsdagen voor de kinderen en lofprijzing gebeden: 22 oktober, 19 november, 17 december, 14 januari, 11 februari, 10 maart, 7 april, 5 mei, 2 juni, 30 juni. 

Jeugd
Wanneer Iedere maandag
Tijd 19.00 – 20.00 uur
Plaats LEG, koffiebar

 

Baan7
Wanneer Iedere dinsdagavond vóór Baan7
Tijd 20.00 – 21.00 uur
Plaats LEG

Mannenbidstond
Wanneer Iedere vrijdag
Tijd 6.00 – 7.00 uur
Plaats LEG

 

 

Gebed na de dienst

Na de dienst op zondagochtend zijn er gebedsteams die graag voor je bidden wanneer er een nood is in je leven. De gebedsteams staan vooraan bij het podium in de grote zaal. Je kunt na afloop van de dienst vrijblijvend naar hen toelopen.

 

E-mail gebed

In onze gemeente kennen we het e-mailgebed. Wanneer er een nood in je leven is, kunnen we via de mail in korte tijd een groot aantal mensen op de hoogte brengen, zodat er direct voor jou gebeden kan worden. Je kunt een gebedsverzoek sturen naar gebed@leg.nl

 

Gebed en vasten

In september en januari houden we als gemeente vaak een tijd van bidden en vasten met samenkomsten in de avond. Het zijn dagen waarop we ons willen verootmoedigen en bidden voor doorbraken in ons land, de gemeente en/of ons persoonlijk leven.

 

Gebedstraining

Regelmatig worden er cursussen gegeven rondom gebed:

– Cursus ‘Bidden, gewoon doen’:
Een laagdrempelige gebedstraining voor mensen die nog niet zo lang onderweg zijn met de Heer of zijn vastgelopen in hun gebedsleven. Start bij voldoende deelnemers.
– Prayer Course:
Start bij voldoende deelnemers.

 

Gebedsontbijt

Twee keer per jaar wordt er een gebedsontbijt georganiseerd op zaterdagmorgen van 8.30 tot 11.00 uur. Het is een tijd van ontmoeting, bemoediging en gebed.