Iedere zondagmorgen komen we om 10.30 uur bij elkaar. Je bent van harte welkom!

Aanmelden

Omdat er vanwege de corona-maatregelen beperkt plaats is, is het belangrijk om je eenmalig aan te melden voor de diensten. Vervolgens ontvang je een uitnodiging voor de zondag dat je welkom bent. Aanmelden kan hier. Ouders met kinderen tot 12 jaar zijn welkom op een vaste zondag. Zij kunnen hun voorkeur hier aangeven.

Aanbidding

Tijdens de samenkomst is er veel tijd voor lofprijzing en aanbidding.

Preek

Iedere zondag is er een eigentijdse preek om je op te bouwen en meer over de Bijbel en God te leren.

Gebed

Wanneer er een nood in je leven is, zijn er mensen van het gebedsteam die graag met jou willen bidden. Aan het eind van de dienst staan zij vooraan bij het podium en kun je vrijblijvend naar hen toe lopen om samen met hen te bidden.

Vertaling

De samenkomsten worden vertaald in het Engels en op verzoek ook in het Spaans. Bij de receptie kun je hiervoor een headset afhalen.

Koffie

De dienst is rond 11.45 uur afgelopen. Wij vinden het fijn als je een kopje koffie of thee blijft drinken om andere mensen te ontmoeten.

Kinderen en jeugd

Elke zondag is er een uitgebreid programma voor kinderen. Voor baby’s en dreumesen is er oppas. Lees de informatie rustig door zodat je weet naar welke ruimte je je kind voor de dienst kunt brengen. Voor de jeugd zijn er regelmatig jeugddiensten.

Bijzondere diensten

Soms zijn er bijzondere diensten. Zo vieren we elke eerste zondag van de maand avondmaal. Wanneer jij gelooft dat Jezus voor jouw zonden is gestorven, ben je van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Ook zijn er diensten waarin kleine kinderen worden opgedragen of mensen worden gedoopt.

Aanbiddingsavond

Iedere derde zondag van de maand is er om 19.30 uur een aanbiddingsavond. Een avond om samen God te loven en te prijzen.