Livestream-uitzending en samenkomsten

Iedere zondag is er om 10.30 uur een livestream-uitzending. Daarnaast is het mogelijk om in een kleine setting met elkaar de livestream te bekijken in ons gebouw.


Livestream-uitzending

Iedere zondag om 10.30 uur is de samenkomst te zien via de livestream. Deze uitzending kun je via ons YouTube kanaal bekijken. Klik hier.


Samenkomsten in zaal 2

In de zomer kun je samen met anderen de livestream-uitzending in zaal 2 bekijken. Samen zingen doen we tijdens deze diensten nog niet. Na afloop ben je van harte welkom voor een kopje koffie en thee en kun je elkaar ontmoeten. Natuurlijk houden we wel rekening met 1.5 m afstand en de overige richtlijnen van het RIVM. Op deze zondagen is er nog geen kinderwerk. Wel ben je als gezin welkom om de dienst mee te maken.

Samenkomsten in de grote zaal

Vanaf 23 augustus komen we weer bij elkaar in de grote zaal. Hier is ruimte voor ca. 100 mensen. Op 23 en 30 augustus is er nog geen kinderwerk, vanaf 6 september zal er op een aantal zondagen kinderwerk zijn.


Aanmelden voor de samenkomsten 

Wanneer je de samenkomsten wilt bezoeken, is het belangrijk dat je je aanmeldt. Dit doe je eenmalig via onderstaande button.  Het systeem selecteert vervolgens per zondag het maximum aantal mensen dat aanwezig kan zijn. Zodra er een plek voor je is gereserveerd, ontvang je een uitnodiging met de datum.

Hoe het werkt?

– Via onderstaande button geef je aan dat je graag de samenkomsten op zondag bij wilt wonen.

 – Vul je gegevens in

– Bij aantal “kerkbezoekers” vul je het aantal gezinsleden in (later kun je dit nog wijzigen)

– Vink de categorie aan waarvoor je uitgenodigd wilt worden. Voor gezinnen is het belangrijk dat zij de zondagen met kinderwerk aanvinken, omdat er niet op alle zondagen kinderwerk zal zijn.

– Het systeem selecteert per zondag de mensen waarvoor een plek wordt gereserveerd. Hierbij wordt rekening gehouden wie al een keer de samenkomst heeft bezocht en wie niet.

– Wanneer er voor jou een plek vrij is, ontvang je een uitnodiging.

– Het is belangrijk dat je de uitnodiging accepteert, of op nee klikt als je niet kan. Kun je niet, dan ontvang je op een later moment automatisch een nieuwe uitnodiging.

– Als je de uitnodiging accepteert, ontvang je een bevestiging voor de zondag waarop jij welkom bent.

Welkom in de Kerk!

We vinden het belangrijk dat je je welkom voelt wanneer je naar de samenkomsten in zaal 2 komt. Daarom hebben we een filmpje gemaakt om je alvast wegwijs te maken.

Richtlijnen in ons gebouw

In ons gebouw houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en zijn de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. De richtlijnen voor bezoekers vind je hier.

Mochten er nog vragen zijn, dan mag je altijd mailen naar info@leg.nl