24/7 Gebed: Bid je mee

Tussen hemelvaart en pinksteren is er een 24/7 gebedsweek, waarbij de gebedsruimte open zal zijn voor gebed. Ook zetten we iedere vrijdag en zaterdag apart om thuis te bidden voor de situatie rondom het coronavirus. Bid je mee?


24/7 GEBED: VAN 21 MEI T/M 1 JUNI

Tussen hemelvaart en pinksteren – van 21 mei t/m 1 juni – zal de gebedsruimte 24/7 open zijn voor gebed. In die periode kun je de gebedsruimte een uur of meer reserveren, om daar tijd met God door te brengen. Het thema van deze 24/7 gebedstijd is: Kom met Uw vuur! We willen bidden dat Gods vuur zichtbaar is in ons leven, in onze gemeente en ons land. De gebedsruimte zal dit keer sober worden ingericht. Daarnaast is het belangrijk dat we met elkaar de richtlijnen van de rijksoverheid in acht nemen. Je ontvangt hierover meer informatie als je je hebt aangemeld. Bovendien willen we je vragen om maximaal met 2 personen naar de gebedsruimte te komen (gezinnen uitgezonderd). Reserveer jij een uur of meer?

Aanmelden 24/7 gebed (in de gebedsruimte)

24 UUR GEBED: VRIJDAG/ZATERDAG

Iedere vrijdag van 19.00 uur tot zaterdag 24.00 uur organiseren we in onze gemeente een dag van 24 uur gebed. Met elkaar willen we een gebedsketen vormen om te bidden voor de situatie rondom het coronavirus. Zet jij één of meerdere uren apart voor gebed? Het 24 uursgebed is anders dan je gewend bent. Je gaat niet naar de gebedsruimte, maar bidt thuis op een tijdstip dat jij aangeeft. Het zou geweldig zijn als elk uur één of meerdere mensen bidden. Je kunt je aanmelden door op de link hieronder te klikken. Meerdere mensen kunnen op hetzelfde tijdstip bidden, dus vul gerust je naam in als iemand anders al staat vermeld. Alleen je voornaam is voldoende om te vermelden. Belangrijk is dat je niet het vakje “exclusief” aanvinkt. Bid je mee?

Aanmelden 24 uur gebed (thuis)
 

GEBEDSRUIMTE RESERVEREN

Doordeweeks kun je de gebedsruimte van maandag tot donderdag van 9.00 tot 15.00 uur reserveren voor gebed. Dat kan door gebruik te maken van de link hieronder.

– Het is voldoende om alleen je voornaam in te vullen op het tijdstip dat jij wilt reserveren.
– Wil je de gebedsruimte voor jou alleen reserveren, vink dan het vakje “Book for exclusive use” aan.
– De uren die niet exclusief zijn geboekt (zonder rood poppetje) kunnen door meerdere mensen worden geboekt. (houd wel man/man, vrouw/vrouw aan)
– Klik op het pijltje bovenaan (bij navigation) om door te klikken naar volgende data.

Reserveren gebedsruimte doordeweeks

GEBEDS- EN DANKPUNTEN DEZE WEEK

Voor elke dag hebben we een Bijbeltekst met gebeds- en dankpunten op een rij gezet, die je helpen om te bidden voor de situatie rondom het coronavirus. De gebeds- en dankpunten voor deze week vind je hier.