Zondag livestream om 10.30 uur

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn er geen samenkomsten en activiteiten in ons gebouw. Zondag kun je de dienst meekijken via livestream. We beginnen om 10.30 uur. 

Zondag live stream vanaf 10.30 uur

Hoewel we niet fysiek bij elkaar komen, zal er zondag wel een samenkomst zijn. Deze dienst is van 10.30 tot 11.30 uur en kun je via de livestream volgen. Op zondag 22 maart zal Martin Koornstra spreken. 

Kijk de dienst mee door op deze link te klikken! 

Geen samenkomsten en activiteiten

De overheid heeft aangegeven dat het vanwege het coronavirus niet is toegestaan om in groepen van meer dan 100 mensen bij elkaar te komen. Als gemeente willen we ons aan dit besluit houden en onze verantwoordelijkheid nemen. Om deze reden zijn er de komende tijd geen samenkomsten en activiteiten in ons gebouw.