Feestelijke afsluiting van het seizoen

Zondag 30 juni sluiten we het seizoen feestelijk af! We starten om 10.00 uur met een afwisselende dienst. Met elkaar willen we terugkijken op een mooi seizoen en God hiervoor danken. Na de dienst zijn er leuke activiteiten voor jong en oud.

Een feestelijke dienst
“Samen bouwen”, daar zal Martijn over spreken, hij krijgt daarbij de nodige hulp… Daarnaast zal dansgroep Hearts Aligned een heel bijzondere bijdrage leveren. Dit mag je echt niet missen! Welke liederen we tijdens de aanbidding zingen, bepaal jij! Wij horen graag wat jouw favoriete lied is van dit seizoen. Misschien omdat het je herinnert aan een mooie gebeurtenis, God je tijdens dit lied heeft aangeraakt, of… Je kunt je favoriete liederen via onderstaande linken doorgeven. Er is een link voor volwassenen en jeugd en één voor kinderen.

Kies je favoriete aanbiddingslied: jeugd en volwassenen

Kies je favoriete aanbiddingslied: kinderen

Koud buffet, hamburgers en poffertjes
Na afloop hebben we een gezellige tijd met elkaar. En daar hoort natuurlijk samen eten bij. We willen vragen of jij deze dag iets lekkers mee wilt nemen voor het koud buffet, denk aan een lekkere salade, wraps, broodjes… neem iets mee waar jij anderen blij mee maakt. Daarnaast hebben we een extraatje. Er zullen hamburgers en poffertjes worden gebakken!

Leuke activiteiten
Verder zijn er tot ca. 14.00 uur allerlei leuke activiteiten voor iedereen! Wat dacht je van een wandelbingo voor de kinderen (maar ook leuk voor ouderen!), een springkussen, een pannakooi toernooi en … een silent disco! Daarnaast zijn er natuurlijk zitjes waar je gezellig met anderen kunt praten.