LEG-kidskamp: 15 t/m 17 maart

Van vrijdag 15 maart t/m zondag 17 maart is het LEG-kidskamp voor kinderen van groep 4 tot 8. Speciale gast is Coen Nuijten. Het belooft een super gaaf weekend te worden, dat alles met ‘pijlen’ te maken heeft. 

Bidden in de gebedsruimte

Vanaf 11 maart kun je de gebedsruimte één of meerdere uren reserveren om daar tijd door te brengen met God. Je kunt alleen komen maar het is ook heel krachtig om samen met anderen af te spreken om te bidden voor een specifiek thema.

Twee weken 24/7 gebed. Bid je mee?

Van 27 januari t/m 13 februari zal er iedere dag 24 uur worden gebeden. 24/7 is de gebedsruimte open voor gebed! Bid jij één of meerdere uren mee?

Nieuwe cursussen van start

In februari gaan de volgende cursussen van start: Next Steps, oriëntatiecursus groeigroepleider, Heilige Geest Trainingsschool en de cursus huwelijksvoorbereiding. Wij heten je welkom! 

Week van Gebed

Op zondag 20 januari start de landelijke Week van Gebed. In heel Nederland komen christenen uit verschillende kerken bij elkaar om samen te bidden. Voor onze woonplaatsen, gezinnen, jeugd, onderwijs, ons land en de wereld. Op maandag 21 januari is er om 19.30 uur een gebedsavond in de LEG. 

Meet & Greet op 20 januari

Voor iedereen die nieuw is in de gemeente, is er op zondag 20 januari van 12.00 tot 13.00 uur een Meet & Greet.