Feestelijke afsluiting van het seizoen

Zondag 30 juni sluiten we het seizoen feestelijk af! We starten om 10.00 uur met een afwisselende dienst. Met elkaar willen we terugkijken op een mooi seizoen en God hiervoor danken. Na de dienst zijn er leuke activiteiten voor jong en oud.

Bidden in de gebedsruimte

Doordeweeks kun je de gebedsruimte één of meerdere uren reserveren om daar tijd door te brengen met God. Je kunt alleen komen maar het is ook heel krachtig om samen met anderen af te spreken om te bidden voor een specifiek thema.

Zomerdienst aan het Meer in Alphen a/d Rijn

Op zondag 9 juni is er van 9.15 uur tot 10.45 uur aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn een unieke openluchtdienst. Maar liefst twintig kerken werken hieraan mee, waaronder de LEG. 

Meet & Greet op 19 mei

Voor iedereen die nieuw is in de gemeente, is er op zondag 19 mei van 12.00 tot 13.00 uur een Meet & Greet. 

Doopdienst en doopbespreking

Op zondag 19 mei is er om 10.00 uur een doopdienst! Voor iedereen die zich wil laten dopen of meer wil weten over de doop is er op maandag 13 mei om 20.00 uur een doopbespreking. Je bent van harte welkom!

Encounterdagen: 10 en 11 mei 2019

Op vrijdagavond 10 mei en zaterdag 11 mei zijn er Encounterdagen. Het zijn geweldige dagen om bemoedigd en opgebouwd te worden. Het thema is: Mens waar ben je?

Goede Vrijdag & Pasen

In het Paasweekend ben je welkom! Op 19 april is het Goede Vrijdag en hebben we om 19.30 uur een samenkomst. Op Eerste Paasdag, 21 april, is er voor jong en oud een feestelijke dienst met Coen Nuijten. Je bent van harte uitgenodigd om erbij te zijn!