24/7 Gebedsweek: bid je mee?

Van 27 mei t/m 3 juni zal er iedere dag 24 uur worden gebeden. 24/7 is de gebedsruimte open voor gebed! Bid jij één of meerdere uren mee?

Informatieavond “Opvoeden rond liefde en seksualiteit”

Op zondag 27 mei om 19.30 uur is er een informatieavond met als thema “Opvoeden rond liefde en seksualiteit”. Het is een avond die wordt georganiseerd door de organisatie Raise Up en is bedoeld om ouders handvatten te geven wanneer het gaat om de seksuele opvoeding van hun kind.

Unieke Worship Night: zaterdag 28 april

Op zaterdag 28 april wordt er in de LEG een unieke Worship Night gehouden! Een aanbiddingsavond met nummers die geschreven zijn door muzikanten uit de gemeente. Mis het niet!

Meet & Greet op 29 april

Voor iedereen die nieuw is in de gemeente, is er op zondag 29 april van 12.00 tot 13.00 uur een Meet & Greet. 

Smaakmaker op je werk

Op woensdag 25 april wordt om 20.00 uur de avond “Smaakmaker op je werk” in de LEG gehouden. Het is een avond waar Lydia en Gerard de Groot je zullen enthousiasmeren om een getuige te zijn op je werk. 

Goede Vrijdag en Pasen 2018

Op zondag 1 april vieren we Pasen, Jezus opgestaan uit de dood. We nodigen je uit voor een feestelijke gezinsdienst die om 10.00 uur begint. Jong en oud is van harte welkom.

Wonderlijke Zondag op 11 maart

Op zondag 11 maart is er in de LEG een Wonderlijke Zondag, een dienst waar voor zieken zal worden gebeden. De avond begint om 19.30 uur. Hoofdsprekers zijn Martin Koornstra en Wim Hoddenbagh.

Cursus Aanstekelijk Christen: start 15 februari

Op donderdag 15 februari gaat de cursus ‘Aanstekelijk christen’ van start. Een cursus die je handvatten geeft om het evangelie aan anderen te vertellen op een manier die bij jou past.