Livestream-uitzending en samenkomsten

Iedere zondag is er om 10.30 uur een samenkomst. Omdat er vanwege de corona-maatregelen beperkt plaats is in het gebouw, is het belangrijk om je vooraf aan te melden. De dienst kun je ook thuis meekijken via de livestream.

Aanbiddingsavond

Zondag 18 oktober is er in ons gebouw om 19.30 uur een aanbiddingsavond. We zingen niet, maar we kunnen God wel op andere manieren aanbidden. Wil je bij de avond aanwezig zijn, dan is het belangrijk dat je je vooraf aanmeldt.

24/7 Gebed: Bid je mee

Iedere 1e vrijdag en zaterdag van de maand is er 24 uur gebed. We bidden voor ons land, de gemeente en de mensen om ons heen. Bid jij vanuit je huis een uur of meer mee? Van 8-15 november is er een 24/7 gebedsweek.

Bidden en Vasten: 18-27 september

Van 18 t/m 27 september wordt er wereldwijd een periode van 10 dagen bidden en vasten gehouden. Als gemeente sluiten we ons daar graag bij aan. In deze periode is er iedere avond een gebedsavond in de LEG.

Unieke Tentdienst op 6 september

Zondag 6 september wordt er door 6 verschillende kerken in Aalsmeer en omgeving een unieke tentdienst gehouden. Via de livestream en in de kerken die meewerken is de dienst te volgen. De Tentdienst begint om 10.00 uur.

FEESTELIJKE SEIZOENSAFSLUITING

Zondag 28 juni is de livestream uitzending anders dan anders. We sluiten het seizoen feestelijk af met een LEG livestream Quiz, preekbingo en feestelijke liederen. De dienst is voor jong en oud! We gaan 10.30 uur van start. 

Cursus huwelijksvoorbereiding start 7 maart

Op zaterdag 7 maart gaat de cursus huwelijksvoorbereiding van start! Een must voor alle stellen die aan trouwen denken óf willen ontdekken of zij werkelijk bij elkaar passen.