Wonderlijke Zondag op 22 oktober

Op zondag 22 oktober is er om 19.30 uur een Wonderlijke Zondag in de LEG. Een avond met als thema ‘wonderen’ die door Royal Mission wordt georganiseerd. Je bent van harte welkom.

Next Steps van start

Dit seizoen gaan we van start met Next Steps. Het is een mooi programma dat je wil je helpen om een volgende stap te zetten. Een stap die voor iedereen anders is: in je relatie met Jezus, de kerk, en het inzetten van je gaven en talenten.  

Gebedsontbijt

Op zaterdag 21 oktober wordt er van 8.30 tot 11.00 uur een gebedsontbijt georganiseerd. Ontmoeting, bemoediging en gebed staan deze ochtend centraal. 

Meet & Greet: 24 september

Voor iedereen die nieuw is in de gemeente, is er op zondag 24 september van 12.00 tot 13.00 uur een Meet & Greet. 

Kerkproeverij: 10 september

Op zondag 10 september doen we mee met de landelijke actie ‘Kerkproeverij’. Vele kerken openen die dag hun deuren voor iedereen die eens wil ‘proeven’ hoe het er in een kerk aan toegaat. Om 10.00 uur ben je van harte welkom!

Tentdienst: 3 september

Zondag 3 september is om 10.00 uur de jaarlijkse tentdienst op het Praamplein in Aalsmeer. Aan deze dienst werken maar liefst zes plaatselijke kerken mee, waaronder de LEG. Iedereen is welkom!

Zomerperiode

Van zondag 2 juli t/m 27 augustus 2017 is het zomertijd in de LEG. De diensten zijn dan iets korter dan je gewend bent: van 10.00 tot 11.30 uur. 

Musical Esther op 25 juni

Op zondag 25 juni om 16.00 uur is de musical Esther te zien in de LEG. Kinderen van 4 t/m 12 jaar spelen in deze musical de hoofdrol! Iedereen is welkom om te komen kijken naar deze schitterende voorstelling. Reserveer jij alvast je kaartjes?!

Men United Sail & BBQ op 17 juni

Op zaterdag 17 juni organiseert Men United voor alle mannen tussen de 25 en 55 jaar een Sail & BBQ. Dit keer geen intensief event, maar een mooie zeiltocht op de plassen met na afloop een heerlijke BBQ. Meld je snel aan!