Familiekerstfeest & Kerstnachtdienst

Samen Kerst beleven! Dat kan op zondag 24 december in de Levend Evangelie Gemeente. Wij nodigen je van harte uit voor het familiekerstfeest en de kerstnachtdienst.

Next Steps

Dit seizoen zijn we van start gegaan met Next Steps. Het is een mooi programma dat je wil je helpen om een volgende stap te zetten. Een stap die voor iedereen anders is: in je relatie met Jezus, de kerk, en het inzetten van je gaven en talenten.  

Opening Jongerencentrum The Gate

Op vrijdag 10 november om 16.00 uur vindt de officiële opening plaats van The Gate, het jongerencentrum van de LEG dat in samenwerking met Teen Challenge wordt gerund. 

Gebedsontbijt

Op zaterdag 21 oktober wordt er van 8.30 tot 11.00 uur een gebedsontbijt georganiseerd. Ontmoeting, bemoediging en gebed staan deze ochtend centraal. 

Meet & Greet: 24 september

Voor iedereen die nieuw is in de gemeente, is er op zondag 24 september van 12.00 tot 13.00 uur een Meet & Greet. 

Wonderlijke Zondag op 22 oktober

Op zondag 22 oktober is er om 19.30 uur een Wonderlijke Zondag in de LEG. Een avond met als thema ‘wonderen’ die door Royal Mission wordt georganiseerd. Je bent van harte welkom.

Kerkproeverij: 10 september

Op zondag 10 september doen we mee met de landelijke actie ‘Kerkproeverij’. Vele kerken openen die dag hun deuren voor iedereen die eens wil ‘proeven’ hoe het er in een kerk aan toegaat. Om 10.00 uur ben je van harte welkom!

Tentdienst: 3 september

Zondag 3 september is om 10.00 uur de jaarlijkse tentdienst op het Praamplein in Aalsmeer. Aan deze dienst werken maar liefst zes plaatselijke kerken mee, waaronder de LEG. Iedereen is welkom!