Livestream-uitzending en samenkomsten

Iedere zondag is er om 10.30 uur een livestream-uitzending. Daarnaast is het mogelijk om in een kleine setting met elkaar de livestream te bekijken in ons gebouw.

24 uur gebed: Bid je mee

Iedere vrijdag en zaterdag is er 24 uur gebed. We bidden voor ons land, de gemeente en de mensen om ons heen. Bid jij vanuit je huis een uur of meer mee? 

FEESTELIJKE SEIZOENSAFSLUITING

Zondag 28 juni is de livestream uitzending anders dan anders. We sluiten het seizoen feestelijk af met een LEG livestream Quiz, preekbingo en feestelijke liederen. De dienst is voor jong en oud! We gaan 10.30 uur van start. 

Cursus huwelijksvoorbereiding start 7 maart

Op zaterdag 7 maart gaat de cursus huwelijksvoorbereiding van start! Een must voor alle stellen die aan trouwen denken óf willen ontdekken of zij werkelijk bij elkaar passen. 

Cursussen van start

Er gaan weer een aantal mooie cursussen van start: de Alpha-cursus, Heilige Geest Trainingsschool, de cursus huwelijksvoorbereiding en Next Steps. Wij heten je welkom! 

Meet & Greet op 2 februari

Voor iedereen die nog niet zo lang in de gemeente komt, is er op zondag 2 februari direct na de dienst een Meet & Greet. 

Week van Gebed

Op zondag 19 januari start de landelijke Week van Gebed. Op maandag 20 januari is er om 19.30 uur een gebedsavond in de LEG.