Vaderhartschool 11 -15 november 2019

Van 11 t/m 15 november is er in de LEG een vaderhartschool. Vijf dagen lang geven David en Faith Dalley onderwijs over het vaderhart van God. 

Global Leadership Summit: 22-23 november 2019

Op 22 en 23 november wordt de Global Leadership Summit in de LEG gehouden. Het is een tweedaagse conferentie bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen, met sprekers van topklasse die via videoprojectie te volgen zijn. 

Bidden in de gebedsruimte & 24/7 gebed

Van 24 november t/m 24 december is er in de gemeente vier weken lang 24/7 gebed. Reserveer jij de gebedsruimte één of meerdere uren om daar alleen of samen met anderen te bidden? 

Kerkproeverij op zondag 29 september

Op zondag 29 september doen we mee met de landelijke actie ‘Kerkproeverij’. Vele kerken openen die dag hun deuren voor iedereen die eens wil ‘proeven’ hoe het er in een kerk aan toegaat. Om 10.00 uur ben je van harte welkom!

Jonge Gezinnendag volgeboekt

Op zaterdag 5 oktober wordt er een Jonge Gezinnendag in de LEG gehouden. Een dag voor vaders, moeders én kinderen van 0 t/m 8 jaar. Let op: aanmelden is niet meer mogelijk. De dag is helemaal vol geboekt. 

Tentdienst in Aalsmeer op 8 september

Zondag 8 september is het weer tijd voor de jaarlijkse tentdienst op het Praamplein in Aalsmeer. Maar liefst 6 kerken werken hieraan mee. Je bent van harte welkom om de 25e editie van de tentdienst mee te vieren! 

Nieuwe cursussen van start

In het nieuwe seizoen gaan een aantal mooie cursussen van start: Next Steps, oriëntatiecursus groeigroepleider, fundamentencursus, Alle hens aan dek en de cursus huwelijksvoorbereiding. Wij heten je welkom! 

Feestelijke afsluiting van het seizoen

Zondag 30 juni sluiten we het seizoen feestelijk af! We starten om 10.00 uur met een afwisselende dienst. Met elkaar willen we terugkijken op een mooi seizoen en God hiervoor danken. Na de dienst zijn er leuke activiteiten voor jong en oud.