24/7 Gebed: Bid je mee

Tussen hemelvaart en pinksteren is er een 24/7 gebedsweek, waarbij de gebedsruimte open zal zijn voor gebed. Ook zetten we iedere vrijdag en zaterdag apart om thuis te bidden voor de situatie rondom het coronavirus. Bid je mee?

Zondag livestream en LEG-kids TV

Iedere zondag is er om 10.30 uur een livestream uitzending. Zondag beginnen we om 10.10 uur met een aflevering van LEG-kids TV. Kijk je mee?

Cursus huwelijksvoorbereiding start 7 maart

Op zaterdag 7 maart gaat de cursus huwelijksvoorbereiding van start! Een must voor alle stellen die aan trouwen denken óf willen ontdekken of zij werkelijk bij elkaar passen. 

Cursussen van start

Er gaan weer een aantal mooie cursussen van start: de Alpha-cursus, Heilige Geest Trainingsschool, de cursus huwelijksvoorbereiding en Next Steps. Wij heten je welkom! 

Meet & Greet op 2 februari

Voor iedereen die nog niet zo lang in de gemeente komt, is er op zondag 2 februari direct na de dienst een Meet & Greet. 

Week van Gebed

Op zondag 19 januari start de landelijke Week van Gebed. Op maandag 20 januari is er om 19.30 uur een gebedsavond in de LEG. 

Informatieavond orgaandonatie

Op maandag 13 januari is er om 20.00 uur een informatieavond over orgaandonatie. Gor Khatchikyan zal vanuit zijn expertise als arts vertellen wat het inhoudt om wel of niet geregistreerd te staan als donor.