Meet & Greet op 20 januari

Voor iedereen die nieuw is in de gemeente, is er op zondag 20 januari van 12.00 tot 13.00 uur een Meet & Greet. 

Twee weken 24/7 gebed. Bid je mee?

Van 27 januari t/m 10 februari zal er iedere dag 24 uur worden gebeden. 24/7 is de gebedsruimte open voor gebed! Bid jij één of meerdere uren mee?

Week van Gebed

Op zondag 20 januari start de landelijke Week van Gebed. In heel Nederland komen christenen uit verschillende kerken bij elkaar om samen te bidden. Voor onze woonplaatsen, gezinnen, jeugd, onderwijs, ons land en de wereld. Op maandag 21 januari is er om 19.30 uur een gebedsavond in de LEG. 

Gebedsconferentie met Ken Gott: 11 en 12 januari 2019

Gebed dat de hemel raakt. Dat is het thema van de gebedsconferentie die op 11 en 12 januari in de LEG wordt gehouden. Ken Gott, die betrokken is bij het House of Prayer Europe, zal deze dagen onderwijs geven over gebed en de kracht van voorbede. 

Vier Kerst!

Je bent welkom met Kerst! Op zondag 23 december is er voor jong en oud het familiekerstfeest, waar de musical Glitter te zien zal zijn. Op maandag 24 december kun je genieten van een sfeervolle kerstnachtdienst. 

Wonderlijke Zondag op 9 december 2018

Zondag 9 december is er een Wonderlijke Zondag in de LEG. Een bijzondere avond waar voor zieken zal worden gebeden. De avond begint om 19.30 uur. Je bent van harte welkom!

Global Leadership Summit: 23 en 24 november 2018

Op 23 en 24 november wordt in de LEG de Global Leadership Summit gehouden. Een tweedaagse conferentie bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen. Met sprekers van topklasse die via een videopresentatie te volgen zijn.

Encounterdagen: 9 en 10 november 2018

Op vrijdagavond 9 november en zaterdag 10 november zijn er Encounterdagen. Het zijn geweldige dagen om bemoedigd en opgebouwd te worden. Het thema is: Onder de jeneverboom.

Nieuwe serie Next Steps start op 5 november

Op maandag 5 november gaat er een nieuwe serie Next Steps van start. Leer meer over het christelijk geloof, de gemeente, je gaven en talenten en hoe je die in kunt zetten.